2010. december 20., hétfő

Harácsony


Igen, sajnos kicsit ez a véleményem a szentséges ünnepről. Ez persze nem az ünnep hibája. Hanem az embereké, akik ezt tették vele. Nem megyek bele, elcsépelt sztori ez. Mindenki úgy ünnepeljen, ahogy neki a legjobb! Ez alatt értem, hogy ajándékozni szép dolog, sőt nekem is örömet okoz ha adhatok vagy kapok valami jópofát (nem feltétlenül karácsonykor), de amikor már kész szenvedés, hogy jaj neki mit...ójaj elfelejtettem ezt és azt...és hatkor végzek, a bolt félhétig nyitva, úgyhogy rohanok oda is.... GRRRR! Nane!
Ennek örömére rendezek egy "hüje karácsony" fedőnéven futó eseményt.
Íme a leírása:
Hozzávalók a "hüje karácsonyhoz":
-1 db születésétől fogva értelmetlen tárgy
-sok darab barát
-1 db meleg helyiség
-sok darab forralt bor
-sütemények
-szervező gárda
Elkészítése:
Gyűjts össze jó sok embert, akik kis helyen is elférnek. Mindenki helyezze el a kívánatosan becsomagolt, de amúgy semmire sem jó ajándékát az asztalra. Szabadon választott sorrend szerint szépen mindenki válasszon egy ajándékot. Veszekedni Tilos. Illetve manapság inkább szokás a karácsonyi veszekedés, úgyhogy tulajdonképpen az is ér. A végén mindenki bontsa fel a csudás ajándékát. És döbbenjen rá: tényleg ilyen a karácsony.

Ebből azt hiszem világos mire gondolok, miért szervezem ezt. Nagyon kíváncsi vagyok az eredményre, természetesen majd beszámolok róla!

1 megjegyzés: